Ital story

Ital-Gyros.hu ital webáruházban található termékek története.

Friss topikok

Linkblog

Heineken

2011.12.02. 12:21 ital-gyros.hu

 Heineken 

Heineken NV Európa egyik legnagyobb sörkészítő és forgalmazó vállalata. Köszönhetően a globális disztribúciós hálózatának, illetve 125 sörgyárának a világ 70 országában, széles körben jelen van a nemzetközi sörgyártás területén. A cég a világ egyik vezető portfólióját mondhatja magának, globális szinten a 3. helyen áll az eladott mennyiségek és a jövedelmezőség tekintetében. A cég mindennapi tevékenységét átlagosan 56 000 alkalmazott segíti. 

Heineken_Advertisement_by_Stan88_4.jpg

 

A Heineken tradíció egyik legfontosabb eleme a mesteri munka iránti elkötelezettség, a magas szintű szaktudás. Már 1889-ben felismerték minőségét, amiért a párizsi világkiállításon, a Heineken címkében napjainkban is látható, Grand Prix Paris kitüntetéssel jutalmazták. A Heineken cég számára előírás a kizárólag természetes alapanyagok, a tiszta maláta, a válogatott komló, a tiszta, adalékanyagok nélküli víz felhasználásától az előírt főzési és szűrési idők pontos és körültekintő betartása. A márka azonban nemcsak minőségéről vált ismertté, hanem a könnyen iható jellegéről és arról a Heineken számára kizárólagos felhasználási joggal bíró „A” sörélesztőről, amely még a mai napig is az egyik legfontosabb alkotóeleme a Heineken sörnek. Ezt a speciális összetevőt Dr. Elion, a Louis Pasteur professzor iskolájában végzett tudós fedezte fel 1886-ban. A Heineken sör lényegében utánozhatatlan lett, mivel az „A” sörélesztő-kultúra féltve őrzött titok. Ez az alapanyag indítja el az erjedési folyamatot, s meghatározza a Heineken sör jellemző ízét, zamatát és színét.

A Heineken-emblémában olvasható „e” betűk az erő és az egység kifejezői, a piros csillag motívum pedig a középkorból ered. A csillag sarkai a levegőt, a tüzet, a földet és a vizet, továbbá egy mágikus ötödik elemet, a főzet minőségét jelképezik. A zöld szín a sör és alkotóelemeinek természetes eredetére utal és életerőt sugároz.

A Heineken NV bár kiváló márkát épít, a cég legismertebb nemzetközi márkája a Heineken, a vállalat több mint 200 nemzetközi, regionális és helyi sörspecialitást állít elő és forgalmaz. A Heineken NV legnépszerűbb söre természetesen a Heineken, az, mely az alapító nevét viseli.

 

Heineken kiszerelések

Heineken Prémium sör dobozos 0,5 l

Heineken Prémium sör üveges 0,33 l

Heineken Prémium sör üveges 0,5 l

 

Rendelni támadt kedve, tegye meg itt:  www.ital-gyros.hu  ital házhozszállítás.

A bejegyzés trackback címe:

https://ital-gyros.blog.hu/api/trackback/id/tr33430106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása